1 הבסיס: מפוררים את העוגיות במעבד מזון. ממיסים את החמאה ומערבבים עם פירורי העוגיות. מרפדים תבנית קפיץ בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה, ומשטחים את תערובת העוגיות בצורה אחידה.
2 חוצים את מקל הווניל לאורכו, ובעזרת סכין מוציאים את כל הגרגרים.
3 ממיסים את המרשמלו בבן מארי (סיר על סיר עם מים רותחים) יחד עם החלב או השמנת לבישול וגרגרי הווניל.מערבבים כל הזמן. מצננים מעט.
4 מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר לקבלת קצפת יציבה.
5 מערבבים את גבינת השמנת עם המרשמלו המומס, ומקפלים פנימה בעדינות את השמנת המוקצפת.
6 יוצקים את התערובת על בסיס העוגיות. משטחים יפה ומצננים ל-6 שעות לפחות, ורצוי לילה שלם.
7 מקשטים בהמון מרשמלו, שוקולד או גם וגם, ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!