1 אופן הכנת הבסיס: מפוררים את העוגיות במעבד מזון. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עם פירורי העוגיות. משטחים בעזרת הידיים בתנית ומצננים חצי שעה במקרר.
2 אופן הכנת תערובת הגבינה: בעזרת מיקסר או מטרפה מערבבים את כל החומרים למעט הביצים. כשהתערובת אחידה, מוסיפים את הביצים בהדרגה ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
3 יוצקים מעל בסיס העוגיות, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 50 דקות. מצננים מחוץ למקרר, ושומרים בקירור.
אפשר לקשט בקצפת ופרוסות לימון.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!