1 מכינים את קרם השקדים: מערבבים את החמאה והסוכר באמצעות מטרפה מוסיפים את הביצה ולבסוף את אבקת השקדים. ניתן להכין עד יומיים מראש ולשמור בקירור. 2. מגלענים את התמרים וממלאים בקרם השקדים. 3. מורחים את אחד מדפי הפילו בחמאה מומסת ומפזרים מעט אבקת סוכר, מניחים דף פילו נוסף וחוזרים על הפעולה. ממשיכים עם יתר דפי הפילו עד לקבלת מעין דף עבה מרוח בחמאה. 4. חותכים לרצועות ברוחב התמר ומגלגלים את התמר בתוכן, מסדרים על נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות כ 15 דקות. 5. מגישים עם כדור גלידת וניל.