1 בקערת מיקסר עם מטרפה מקציפים היטב ביצים וסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
2 מערבבים את החמאה ואת השמן בקערה נפרדת ומוסיפים לתערובת הביצים. מוסיפים את השמנת החמוצה, מיץ התפוזים, קליפת התפוז המגוררת ואת הווניל ומערבבים ידנית. לבסוף מוסיפים את הקמח, את האגוזים ואת אבקת האפייה ומערבבים היטב ידנית עד לקבלת מסה הומוגנית.
3 מכניסים לתערובת 200 גרם מפירות היער ומערבבים. יוצקים לתבניות שקעים (מאפינס) משומנות. את 50 הגרם הנותרים מפירות היער מפזרים מעל לכל מאפין.
4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא לח ונקי.
>> עוד מתכונים אמריקאיים מהירים וקלים להכנה