1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבלים במיקסר את החמאה, שני סוגי הסוכר, המלח והביצים עד לתערובת חלקה.
3 מוסיפים למיקסר כוס וחצי קמח וסודה לשתייה, ומערבלים שוב.
4 מוסיפים עוד 4 כפות קמח, תמצית וניל, אגוזי מלך ושוקולד ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מרפדים תבנית גדולה ושטוחה בניר אפייה, ובעזרת שתי כפות משטחים כדורים בינוניים במרווחים גדולים (העוגיות גדלות לרוחב באפייה, לא לגובה).
6 מכניסים לתנור ל-12 עד 14 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!