1 מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה ומשטחים שכבה דקה בעובי 1/2 ס"מ בתבנית. מכניסים למקפיא ל-10 דקות.
2 מחממים את התנור ל-150 מעלות.
3 בינתיים מכינים את המלית: מערבבים היטב את כל מרכיבי המלית מלבד הדובדבנים לתערובת אחידה. מוסיפים את הדובדבנים לערבוב מהיר. יוצקים את המלית על פני הבסיס ומחליקים.
4 אופים כ-45 דקות עד שהעוגה יציבה אך מרכזה עדיין רוטט מעט. מוציאים מהתנור אך משאירים אותו פועל. מצננים את העוגה כ-10 דקות.
5 מכינים את הציפוי: מערבבים שמנת חמוצה עם סוכר ומורחים בעדינות על פני העוגה. מחזירים לתנור ל-12 דקות נוספות.
6 מצננים ומכניסים לקירור למשך הלילה.
7 מכינים רוטב תותים: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון ומעבירים דרך מסננת דקה.
8 מגישים את העוגה עם רוטב תותים בצד.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
>> לכל המתכונים לשבועות