להכנת הבסיס -
מערבבים היטב את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת. ממלאים כל צנצנת בכ – 2 כפות מהתערובת הפירורית. בעזרת כוס לטקילה (שוט) או בעזרת כפית דוחסים את התערובת לתחתית כל צנצנת. (אם רוצים להשתמש בפירורי הביסקווטים גם לציפוי, שומרים כ – 1/4 מהכמות בצד).
להכנת הבלילה -
מחממים תנור ל – 160 מעלות. בקערת המיקסר מערבלים את הגבינות, מוסיפים את הסוכר, מיץ לימון ותמצית הוניל ומערבלים היטב. מנפים פנימה את הקמח, מערבלים היטב עד להטמעה. מוסיפים את הביצים - בכל פעם ביצה אחת ומערבלים היטב עד להטמעה. בעזרת מרית מוודאים שהבלילה אחידה ומוודאים שאין גושי גבינה. מעבירים את מלית הגבינה לכלי נוח למזיגה ויוצקים מעל הבסיס, עד לכ – 2/3 מגובה הצנצנת. מעבירים את הצנצנות לתבנית עמוקה ויוצקים לתוך התבנית מים רותחים (נזהרים שהמים לא יתיזו לתוך הצנצנות). המים צריכים להגיע עד למחצית מגובה הצנצנות. אופים כ – 30 דקות. לאחר זמן זה, מכבים את התנור ומשאירים את הצנצנות בתוך אמבט המים בתנור הכבוי ל – 20 דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומאמבט המים, מצננים לטמפ' החדר, ומעבירים למקרר לשעה אחת לפחות לפניי שמצפים בקארד פטל או בפירורי הביסקוויטים.
להכנת קארד פטל -
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את הפטל, גרידת התפוז ו – 1/4 כוס מים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ – 5 דקות. מסירים מהאש ומעבירים למעבד מזון. טוחנים את התערובת ומעבירים דרך מסננת, על מנת להיפטר מהגרעינים (בעזרת כפית מסייעים לתערובת לעבור דרך המסננת). מחזירים את תערובת הפטל לסיר ולכיריים ללהבה בינונית, מוסיפים חמאה וסוכר. בקערית קטנה ממסים את הקורנפלור ב – 4 כפות מים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת נוזלית וחלקה. בזרזוף דק ותוך כדי ערבוב מתמיד של תכולת הסיר מוסיפים את הקורנפלור המומס. תוך כדי ערבוב מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ – 2 דקות נוספות (מערבבים כל הזמן) עד שהתערובת מסמיכה מאוד. מסירים מהאש ומצננים לטמפ' החדר. מצפים כל תכולת צנצנת בכ – 2-3 כפות מקארד הפטל. שומרים את עוגות הגבינה לילה בקירור לפניי ההגשה.