1 מחממים תנור ל-175 מעלות.
2 מערבבים יחד את העוגיות הטחונות, אבקת הסוכר והחמאה המומסת. דוחסים היטב לתחתית התבנית ולשוליים עד גובה 3 ס"מ, ומניחים בצד.
3 בקערה קטנה מערבבים כוס אחת מהתותים ו-1/2 כף סוכר. מניחים בצד.
4 בקערת המערבל מערבלים את הגבינה והחלב המרוכז. מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם ומערבלים עד לקבלת בלילה חלקה.
5 שופכים בערך חצי מהבלילה לקערה אחרת, ואת החצי השני מערבבים עם השוקולד המומס.
6 יוצקים את הבלילה החומה לתבנית, מעליה יוצקים את הבלילה הבהירה ומפזרים את התותים עם הסוכר שהמתינו בצד. לוחצים קלות כדי להכניס מעט את התותים לתוך התערובת.
7 אופים 55-65 דקות, או עד שהמרכז מתחיל להתייצב.
8 מכבים את התנור ומשאירים את העוגה להתקרר בתוכו. מאחסנים בקירור לפחות 4 שעות לפני ההגשה או לילה.
9 מגישים כל פרוסה עם מעט תותים טריים ותוספת של קצפת או כדור גלידת וניל.
>> עוד מתכונים מושחתים