להכנת הקרפים:
1 טורפים במטרפה ידנית את כל מרכיבי הקרפ עד לקבלת מרקם אחיד וחלק (דומה למרקם של בלילת פנקייקים).
במידה והתערובת מדי סמיכה ניתן לדלל אותה במעט חלב.
2 באמצעות מצקת, יוצקים כף אחת מהבלילה לתוך מחבת בינוני ומפזרים על פני המחבת באופן אחיד. מבשלים על אש קטנה כדקה מכל צד. חוזרים על הפעולה עם שאר הבליליה ומניחים את הקרפים המוכנים בצד.
אופן הכנת הרוטב:
3 ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
4 מוסיפים את מיץ הלימון והליקר ומבשלים לעוד כדקה.
אופן ההגשה:
5 מקציפים את השמנת עם הסוכר עד למרקם קרמי קצפתי.
6 טובלים את הקרפ ברוטב הליקר ומניחים בקערית.
7 שמים על גבי הקרפ מספר כפות מקוביות המלון.
8 מוסיפים מעל כף שמנת, מפזרים מעל עוד רוטב ליקר ומגישים.