סלט פסטה עם אפונה ירוקה, עשבי תבלין ופרומעזסלט פסטה עשיר ומפנק עם אפונה, נענע, שמיר, כוסברה וגבינת עזים משובחת
נעמי אבליוביץ'
| השף הלבן, תנובה
| פורסם 17/04/13 21:32
צילום: נעמי אבליוביץ', השף הלבן, תנובה
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה ומסננים. 2 מבשלים את האפונה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה ומסננים. 3 בקערה גדולה, מניחים את הפסטה המבושלת, אפונה ירוקה, עשבי התבלין, שן שום וקליפת לימון. מתבלים במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית, לפי הטעם. מפזרים מעל את גבינת הפרומעז והפיסטוקים הקלויים ומגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות |