1 מכינים את הבסיס: שמים בחמאה, אבקת סוכר ומלח בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים חלמונים ומערבלים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד לקבלת כדור בצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעה.
2 מחממים תנור ל-170 מעלות.
3 מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר 26 ס"מ ומניחים בתבנית.
4 אופים את הבסיס 25-20 דקות עד שהוא מזהיב מעט ומצננים.
5 מכינים את המלית: מקציפים שמנת מתוקה וחלב עם סוכר ואינסטנט פודינג לקרם יציב. מקפלים פנימה גבינה לתערובת אחידה.
6 יוצקים את המלית על הבסיס ומחליקים. עוטפים ומעבירים למקרר ל-4 שעות להתייצבות.
7 מכינים את הציפוי: מניחים שוקולד בקערה. מביאים שמנת לרתיחה ויוצקים על השוקולד. מערבבים היטב, מוסיפים דבש ומלח ומערבבים שוב לקבלת תערובת אחידה.
8 יוצקים את הגנאש על העוגה ומכניסים למקרר לשעתיים-שלוש לפחות, ועדיף למשך הלילה. משחררים מהתבנית ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
>> לכל המתכונים לשבועות