1 טורפים בקערה את הגבינות ואת השמנת החמוצה. מוסיפים את הקורנפלור, אבקת האינסטנט פודינג, סוכר הווניל וקליפת הלימון המגוררת ומערבבים.
2 מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
3 מקציפים את החלבונים במערבל חשמלי במהירות גבוהה. ברגע שנוצר קצף, מוסיפים באטיות ובהדרגה את הסוכר. מקציפים עד לקבלת קצף נוקשה ויציב.
4 מקפלים חצי מהקצף לתערובת הגבינה. מוסיפים את יתרת הקצף ומבליעים בתערובת.
5 מפזרים את פירורי הביסקוויטים בתבנית האפייה. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור שחומם לחום גבוה ) 200 מעלות צלסיוס כ 10- דקות. מנמיכים את החום ל 180- מעלות צלסיוס וממשיכים לאפות כ 50- דקות. מצננים בתוך התנור שעה לפחות, כשדלת התנור סגורה.
6 להכנת הציפוי - מקציפים את השמנת, אבקת האינסטנט פודינג והחלב לקרם אחיד.
7 מצפים את פני העוגה והדפנות בקרם ומפזרים מעל אגוזים קצוצים או שוקולד מריר. מאחסנים במקרר.
לקבלת דפנות לבנות כמו בקונדיטוריה -
כשרוצים לקבל דפנות לבנות כמו בקונדיטוריה, עוטפים
את דופנות התבנית ברצועה עבה של עיתון מקופל עבה
או של קרטון גמיש, רטוב היטב, ומעצבים אותו תוך קיפול
לרצועה בגובה דופנות התבנית. כך חום התנור אינו משחים
את הדפנות והתנור מועשר בלחות. יש להקפיד על הרטבה
מוחלטת של העיתון או הקרטון.
לשמירה על לחות התנור, מכניסים לתוכו כלי חסין אש עם מים
ליצירת אדים. האדים ישמרו על מרקם העוגה מהתייבשות.
>> לאתר של פסקל