1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. בקערה, מערבבים את הארטישוקים, הבצלים, השום, תערובת העשבים, מעט שמן זית, מלח ופלפל. מניחים בתבנית ואופים בתנור כ-30 דקות, עד שהארטישוקים משחימים קלות ומתרככים מבפנים. מצננים. 3. מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן זית ומשחימים בה מעט את רצועות העוף. מוסיפים את היין הלבן, הסילאן, הפלפל הקצוץ והלימון הכבוש ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הארטישוק הירושלמי והבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים ביחד כ-4 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומוזגים לצלחות.