1 מטגנים בסיר את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים את שוקי העוף ומזהיבים כ-3 דקות.
2 מוסיפים את הסוכר, מערבבים ומוסיפים את השום ויתר המצרכים (חוץ מהקוסקוס והמים). מערבבים היטב פעם נוספת ומוסיפים כ-1/2 כוס מים.
3 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות.
4 בזמן שתבשיל העוף מתבשל, מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן. מגישים ביחד.
* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט
* הכלים באדיבות גילס - דרך השלום 8 תל אביב (03-562060)
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה