1 מחממים את השמן בסיר. כשהוא חם מטגנים בו את העוף לסגירה קלה. בינתיים מקלפים את הבצל וחותכים לרצועות לרוחב.
2 מוציאים את העוף ומניחים בצד. מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים (באותו שמן).
3חותכים את השומר לרבעים ומוסיפים לבצל. מתבלים, מערבבים ומוסיפים את העוף. מכסים במים עד שלושת-רבעי מגובה השומר והעוף. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה.
4 מוסיפים את האפונה, קוצצים את השמיר ומפזרים. מוסיפים רבע כוס מים, מכסים וממשיכים לבשל עוד כרבע שעה, או עד צמצום הנוזלים.
5 מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה, ומגישים ביחד.
* המתכון באדיבות סמדי בומבה לסוגת, המשיקה את סדרת הקוסקוס החדשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!