1 מצפים את רצועות חזה העוף בקורנפלור מכל צדדיהן.
2 שופכים את שמן הקוקוס לווק, מחממים מעט ומוסיפים את רצועות העוף. מטגנים תוך ערבוב בכף עץ עד שחזה העוף מזהיב.
3 מוסיפים כפית קוקוס טחון, 2 שיני שום ובצל ירוק ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות יחד עם 2 שיני השום הנוספות, מקפיצים תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות ומוסיפים את הסויה, הטריאקי, הג'ינג'ר, המלח והפלפל.
4 מערבבים היטב ומסירים מהאש. מוזגים לצלחות עמוקות, מפזרים כוסברה וקשיו ומגישים.