1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2. מעסים את העוף והשומר בשמן זית.
3. על מחבת חמה משחימים את העוף מצידו של העור בלבד. המחבת צריכה להיות חמה מאוד כך שהעור ייחכרך אבל העוף יישאר חי מבפנים.
4. בתבנית אפייה יוצקים שמן זית ומסדרים את הלפתות והבצל.
5. מניחים מעל את העופות כשהעור המושחם כלפי מעלה. יוצקים מעליו את הנוזלים והשומן שנותרו במחבת ומסדרים את השומר מעל העוף.
6. מערבבים את היין עם המלח, הפלפל וגרידות ההדרים. יוצקים מעל הכל.
7. בתבנית מכוסה, אופים משך חצי שעה בחום של 200 מעלות.
8. פותחים את התבנית ואופים משך 10 דקות נוספות.