1 מלהיטים את הווק. אם משתמשים במחבת גדולה רגילה מחממים אותה מעט. 2. מוסיפים את השמן וכשהוא חם מכניסים את העוף. מערבבים עד שהעוף משנה את צבעו ללבן. 3. מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת. 4. מוסיפים לווק מעט שמן אם צריך ומוסיפים את הירקות החתוכים. 5. מערבבים כל הזמן עד שהירקות מתרככים מעט (לא יותר מדי). 6. מחזירים את נתחי העוף לווק. 7. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. 8. מוציאים לצלחת הגשה. 9. שוש אוהבת להגיש את העוף המוקפץ שלה עם נודלס שבושלו כמה דקות במים רותחים.