1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והמלח.
3 מערבבים בקערה נפרדת את החמאה, שני סוגי הסוכר ותמצית הוניל לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
4 מוסיפים לתערובת ביצה אחת בכל פעם ומערבבים היטב בכל פעם עד להטמעה.
5 מקפלים את התערובת לתוך קערת הקמח. מוסיפים את חתיכות השוקולד צ'יפס.
6 יוצרים עוגיות בעזרת כף "סקופ" של גלידה או קורצים בעזרת כוס מדידה מעוגלת של 1/4 כוס.
7 אופים למשך 8-10 דקות (בודקים אחרי 8 דקות שהעוגיות לא נשרפות או מתייבשות).
8 ממתינים 2 דקות לאחר האפייה ולאחר מכן מעבירים את העוגיות לרשת לצינון מוחלט.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!