1 מעבירים לקערה גדולה את כל מרכיבי המלית, למעט השמנת המתוקה (גבינה לבנה, גבינת שמנת, סוכר, מיץ לימון וגרידת לימון). מערבבים בעדינות עד שהתערובת חלקה ונטולת גושים.
2 מקציפים במהירות במיקסר את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצפת.
3 טובלים את הבישקוטי בקערה עם חלב ומסדרים אותם צמודים בתבנית, עד שהתחתית מכוסה.
4 מקפלים את הקצפת בעדינות לתוך תערובת הגבינה, עד שמתקבלת תערובת אחידה בצבעה, חלקה וסמיכה. שופכים את המלית על הבישקוטי, ומשטחים בעדינות בעזרת מרית.
5 מפזרים באופן אחיד את התותים/פירות היער (משאירים כמובן רווחים קטנים, שמאפשרים לחתוך ולהתרשם מהיופי של העוגה), ומכניסים למקרר לארבע שעות לפחות.
>> עוד מתכונים של טעימא