1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מקציפים בקערת המיקסר את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ונוקשה. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את החלמונים. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה ותפוחה.
3 מעבירים את התערובת לתבנית אפייה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-20 דקות, עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. מצננים.
4 מרטיבים את העוגה במעט מי סוכר (מרתיחים חצי כוס מים וחמש כפות סוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין ומצננים).
5 להכנת קרם הגבינה מערבבים בקערת המיקסר את הגבינה עם הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
6 מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים את אינסטנט הפודינג, החלב והשמנת המתוקה. מערבבים עד קבלת קרם אחיד ויציב.
7 מצפים את בסיס העוגה ושומרים במקרר.
8 ניתן לעטר את העוגה בתותים או במעט אבקת קקאו.