התחתית:
במעבד מזון טוחנים את העוגיות דק. ממיסים חמאה במיקרו ומערבבים עם העוגיות.משמנים תבנית אפייה 26' (רצוי עם תחתית נשלפת), משטחים את תערובת העוגיות באופן שווה בתחתית ומהדקים. מכניסים להקפאה.
העוגה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות.בקערת מיקסר מקציפים חלבונים עם מחצית מהסוכר לקצף יציב אך לא קשה מידי, מוציאים לקערה. במיקסר (אין צורך לשטוף) מערבבים גבינה ושמנת חמוצה, מוסיפים את הסוכר והקמח. מוסיפים גרידת לימון, חלמונים ולבסוף את החלב. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת הגבינה. שופכים לתוך התבנית ואופים 10 דקות על 200 מעלות ואחר כך מורידים טמפרטורה ל- 120 מעלות עוד כ- 50 דקות.
הציפוי:
לאחר שמוציאים את העוגה מהתנור, מחממים תנור ל- 160 מעלות. מערבבים את השמנת החמוצה ואבקת הסוכר בקערה ושופכים מעל העוגה. מחזירים לתנור לעוד 5 דקות, מצננים ללילה במקרר.