המצרכים (40 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה (או במעבד מזון) מעבדים חמאה עם אבקת סוכר ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים קמח ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים שוקולד צ'יפס ולשים קלות כך שהם מתפזרים בבצק. 3 מגלגלים מהתערובת כדורים של כ-2 וחצי ס"מ ומסדרים במרווחים בתבניות מרופדות בנייר אפייה. 4 אופים כ-15 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב קלות אך עדיין בהירות. 5 מצננים מחוץ לתנור כמה דקות ומגלגלים את העוגיות באבקת הסוכר לציפוי בעודן חמות. מצננים היטב, נותנים לעוגיות גלגול נוסף באבקת סוכר ומאפסנים בקופסה אטומה. * בימים חמים (או במידה והבצק מתרכך מאוד במהלך העבודה) כדאי להכניס את העוגיות לקירור לחצי שעה לפני האפייה כדי לוודא שלא ישתטחו. לבלוג של ענבל – פיית העוגיות |