1 מערבבים בעזרת מזלג את כל החומרים היטב, חוץ מהאגוזים, עד לקבלת תערובת חלקה.
2 מוסיפים את האגוזים.
3 שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקפיאים לשעה לפחות.
4 פורסים לקוביות.
* יש להשאיר את השוקולד בקירור כיוון שהתערובת נעשית רכה בטמפרטורת החדר.
** לקבלת ארומה חזקה יותר של אגוזי לוז: ניתן לקלות אותם 7-5 דקות בתנור בחום של 150 מעלות.
*** הכמויות מתאימות למיני־תבנית אינגליש קייק מוארכת. אפשר גם להכין בתבנית פרלינים מסיליקון ולהכפיל את הכמויות.
>> לעוד מתוקים מפנקים ובריאים של גלית שלגי