1 מחממים תנור ל-175 מעלות.
2 מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה ועוטפים את חלקה החיצוני ברדיד אלומיניום, כך שיהיה אטום למים.3. במיקרוגל (או על גבי בן מארי) ממסים יחד את החמאה והשוקולד. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מצננים מעט.
4 בקערה נפרדת טורפים קלות את הביצים והסוכר. מוסיפים את בלילת הביצים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב להטמעה מלאה. מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה. מניחים את התבנית בתוך תבנית נוספת רחבה יותר. יוצקים מים רותחים לתוך התבנית הגדולה עד למחצית מגובה תבנית האפייה העגולה. מכסים את תבנית העוגה ברדיד אלומיניום נוסף. מעבירים לתנור למשך כשעה ורבע (75 דקות). העוגה מוכנה כאשר חלקה העליון עדיין רך אך לא דביק למגע.
5 מוציאים מהתנור ומאמבט המים ומצננים לחלוטין.
* ניתן להגיש עם קצפת לא ממותקת או גלידת וניל ותותים. * העוגה נשמרת עד 5 ימים בקירור.