לבצק הפריך: 1 מחממים את התנור ל-160 מעלות.
2 מערבלים במערבל עם וו גיטרה את החמאה והסוכר בעוצמה בינונית. מוסיפים את הביצה, גרדת הלימון ותמצית הווניל. מוסיפים בהדרגה את הקמח, עד לקבלת בצק.
3 מרדדים את הבצק ומכניסים לתבנית. אופים כ-15 דקות. מוציאים ומצננים. (משאירים את התנור על חום של 160 מעלות).
לתערובת הגבינה: 4 מרתיחים את השמנת המתוקה ושופכים מעל השוקולד הלבן. ממתינים כ-2 דקות ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
5 מצננים מעט את התערובת, מעבירים למערבל ומערבלים בעוצמה נמוכה. מוסיפים בהדרגה את הגבינה, הביצים ותמצית הווניל, עד לקבלת תערובת אחידה.
6 יוצקים את התערובת מעל הבצק הפריך (לאחר שצונן) ומכניסים לתנור לחום של 160 מעלות לכ-40 דקות. 7. מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר כשעה ומעבירים למקרר לשעתיים נוספות.
לגנאש שוקולד לבן: 8 מרתיחים את השמנת המתוקה ושופכים מעל השוקולד הלבן.
9 ממתינים כ- 2 דקות ומערבבים עד לקבל מרקם חלק.
10 מצננים ושופכים מעל העוגה לאחר שהתקררה, ממתינים כ-5 דקות ומגישים.