מכינים את הבצק 1 לשים את כל חומרי הבצק למעט החמאה כ – 5 דקות במיקסר עם וו לישה. מוסיפים חמאה וממשיכים ללוש כ – 5 דקות נוספות, עד שהבצק חלק. מכסים ומעבירים ללילה במקרר.
מכינים את מלית השוקולד: 2 מערבבים היטב את כל החומרים למעט השוקולד צ'יפס. ממלאים ואופים 3. ממלאים ואופים: * מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ. * מורחים על הבצק את מלית השוקולד, מפזרים שוקולד צ'יפס ומגלגלים לגליל. * פורסים לפרוסות ברוחב 4-5 ס"מ ומקפלים את הצד הפתוח של הבצק אל תחתיתו. * מסדרים את השושנים בתבנית ומתפיחים בטמפ' החדר כשעה, בינתיים מחממים תנור ל–170 מעלות. * מורחים את השושנים בביצה טרופה ואופים 25-30 דקות. מכינים סירופ סוכר: 4. שמים את כל החומרים בסיר ומרתיחים. ממשיכים לבשל כ – 3 דקות נוספות. לאחר אפיית עוגה מברישים אותה בסירופ סוכר בעודה חמה.