עוגיות שושנים מתוקותמקציפים היטב, ממלאים את הבצק, מגלגלים לרולדה והרי לכם ערב של עוגיות שושנים אווריריות בחצי שעה עבודה. הזר הכי יפה שנעדיף לקבל ברגע זה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (20 מנות):לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1 הבצק: מקציפים את חלמוני הביצה, הסוכר, והמרגרינה יחד לתערובת אחידה ואוורירית. מוסיפים את הקמח תוך כדי לישה - עד שהבצק נעשה גמיש ונוח לעבודה. 2 מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ומרדדים אותו למלבן בעובי של 1 ס"מ. 3 המילוי: מקציפים את החלבונים, הסוכר והאינסטנט פודינג יחד. מורחים על הבצק ומגלגלים לרולדה. 4 חותכים את הרולדה לפרוסות שוות ומניחים על גבי נייר אפייה. 5 אופים כ-25 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות. שירן הראתי היא בעלת הקייטרינג אפיית האהבה, קייטרינג לאפייה ומתוקים. >> לזניה צמחונית טעימה>> מקלובה של פתיתים עם עוף ובטטות |