1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2. ממיסים את החמאה בסיר בינוני. מוסיפים לסיר את הקמח ומערבבים. מוסיפים גם את השמנת המתוקה וטורפים עד שהתערובת סמיכה. מכבים את הלהבה. 3. מועכים את האפונה לפירה בעזרת ממחה ידני ומוסיפים אותה לסיר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 4. טורפים את החלמונים, מוסיפים אותם לסיר ומערבבים. 5. משמנים תבניות אישיות וממלאים בתערובת. מטביעים קוביית גבינה בכל תבנית אישית. 6. אופים 12 דקות או עד שקיסם אשר נכנס למאפים יוצא יבש (לא לדקור את הגבינה). 7. מצננים מעט, מוציאים מהתבניות ומגישים בליווי שמנת חמוצה.