מקלות קרקר, עשבי תיבול וקצחבעלי מקדם פריכות גבוה במיוחד וטעם חמאתי עשיר![]()
צילום: דניה ויינר, על השולחן
|
המצרכים (40 מנות):
לציפוי
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים, למעט השמנת המתוקה החמוצה והמים, במיקסר עם וו לישה עד לקבלת פירורים. 2. מוסיפים מים, שמנת מתוקה ושמנת חמוצה ולשים כ-5 דקות עד לקבלת בצק חלק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעתיים. 3. מחממים תנור ל-180 מעלות. 4. מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה בעובי 2-1 מ”מ. מורחים בעדינות שמן זית ומפזרים שומשום וקצח. חותכים למקלות ברוחב 1 ס”מ ואורך 10 ס”מ. מעבירים לתבנית בזהירות, בלי לפגוע בשלמות הנייר, מכסים בנייר אפייה נוסף ומניחים מעל תבנית נוספת כמשקולת למניעת תפיחת הבצק. 5. אופים 20 דקות עד הזהבה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|