1 לשים את מרכיבי הבצק לעיסה אחידה ומכניסים למקום סגור (תנור לא פועל). לשים את הבצק כל 15 דקות ומחזירים לתנור.
2 משרים חומוס גרגירים במים למשך 20 דקות ומבשלים עד לרכות.
3 טוחנים בערך עד ל- 70%.
4 מטגנים את הבשר עם הבצל ומוסיפים את הכמון.
5 מערבבים את חומרי המילוי יחד לתערובת אחידה.
6 מוציאים את הבצק ומרדדים לעובי 2 ס"מ. קורצים עיגולים לפי הגודל שנרצה, ממלאים וסוגרים את העיגול.
7 מהדקים היטב בצדדים ומטגנים בשמן חצי עמוק עד שהסמבוסק זהוב ויפה.
8 שוטפים את האפונה. מטגנים את הבצל לצבע זהוב ומוסיפים מלח, פלפל ואת הסוכר. מבשלים את האפונה על אש בינונית כ- 30 דקות, מסננים ומוסיפים לבצל.
9 מגישים לצד הסמבוסקים ומתענגים.