1 מכינים את קרם הנמלקה אננס: מביאים לרתיחה חלב עם מחית האננס. כשרותח, מוסיפים את השוקולד הלבן, הגלוקוז והג'לטין ומערבבים היטב. מצננים.
2 מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת האננס שהתקררה. שומרים במקרר עד השימוש.
3 מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-125 מעלות.
4 מערבבים יחד את הגבינה, הביצים, הסוכר, הוניל, השוקולד הלבן והשמנת. מסננים דרך מסננת לקבלת קרם חלק. מעבירים לתבנית אינגליש קייק ואופים כ-75 דקות עד שהעוגה יציבה.
5 מכינים את בצק הסבלה ברטון: מגבירים את התנור ל-150 מעלות.
6 במעבד מזון מערבבים את כל מצרכי הבצק לתערובת פירורית. מרדדים את התערובת לבצק דק ואופים כ-15 דקות.
7 מכינים את קרם הוניל - קוקוס: מביאים לרתיחה שמנת, מחית קוקוס ו-וניל. יוצקים את התערובת החמה על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים קוביות חמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה. מקררים ומעבירים לשק זילוף.
8 מרכיבים את העוגה : על הבצק הפריך מניחים את העוגה. מזלפים מעליה גבעות של קרם הוניל, ומסדרים ביניהן את קרם האננס.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.