1 מכינים את קרם הברולה: מביאים לרתיחה את השמנת, הוניל והאניס.
2 בקערה נפרדת טורפים את החלמונים, הביצה והסוכר. מזלפים תוך כדי טריפה את התערובת החמה מהסיר לתערובת החלמונים, ומחזירים לסיר. מבשלים תוך כדי טריפה עד שכל הסוכר נמס לגמרי. מסננים את התערובות.
3 מחממים תנור ל-110 מעלות. יוצקים את התערובת המסוננת לרינגים קטנים ואופים כ-20 דקות, עד שהקרם לא נדבק לאצבע שנוגעת בו.
4 מכינים את מוס התות: מחממים את הביצים והסוכר בבאן בארי עד ל-60 מעלות. מעבירים למיקסר ומקציפים כ-5 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת מרנג.
5 ממיסים את מסת הג'לטין במיקרוגל ומערבבים עם מחית התות.
6 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
7 מערבבים את המרנג עם תערובת התות, ומקפלים בעדינות את השמנת המתוקה פנימה. יוצקים לתבנית עם שקעי עיגולים בגדלים שונים.
8 מכינים את עוגת הגבינה: בסיר קטן מחממים את החלב והוניל.
9 בקערה טורפים היטב את החלמונים ו-50 גרם הסוכר. מזלפים תוך כדי טריפה את התערובת החמה מהסיר לתערובת החלמונים, ומחזירים לסיר. מוסיפים את הקמח והקורנפור ומבשלים תוך כדי טריפה עד שהתערובת מסמיכה.
10 מוסיפים לסיר את מסת הג'לטין וטורפים היטב עד שהיא נמסה. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד שהתערובת צוננת.
10 מקציפים את השמנת המתוקה עם 75 גרם הסוכר ומקפלים בעדינות לתוך תערובת הקרם ממיקסר. יוצקים לתבנית צורות קטנות ומקררים.
11 מכינים את ג'לי התות: מחממים מעט בסיר את מחית התות, 20 גרם מהסוכר והוניל.
12 בקערה נפרדת מערבבים את שאר הסוכר, הפקטין והאגר אגר. מערבבים עם התערובת בסיר ומביאים לרתיחה חזקה. מוסיפים קוביות תות ומצננים את הקרם.
13 מכינים סורבה יוגורט - ג'ינג'ר: בסיר קטן מבשלים את הסוכר והמים עד שכל הסוכר נמס.
14 מערבבים את סירופ הסוכר מהסיר יחד עם היוגורט, הג'ינג'ר, גרידת הלימון ואבקת היוגורט. טוחנים בבלנדר מוט, מעבירים לתבנית עם צורות קטנות ומקפיאים.
15 מרכיבים את הקינוח: במרכז הצלחת שמים את קרם הברולה עם ג'לי התות מעליו. מסביב מסדרים את עוגות הגבינה הקטנות, מוס התות ואת הסורבה.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.