על פי מתכון של אבי מלמדסון.
1 מכינים את הבצק: מערבבים יחד את כל מצרכי הבצק מלבד הקמח למסה חלקה.
2 מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק. מעבירים למקרר לחצי שעה.
3 מחממים תנור ל-150 מעלות.
4 מרדדים את הבצק לעלה בעובה של כחצי ס"מ וקורצים על רינג בקוטר 20 ס"מ ובגובה 8 ס"מ. (אפשר לשמור מעט מהבצק החי בצד כדי לאטום איתו את מסגרת הרינג בהמשך).
5 אופים את הבצק כ-20 דקות ומעבירים לקירור.
6 מכינים את המלית: מורידים את טמפרטורת התנור ל-125 מעלות.
7 מכינים את קרם הגבינה: מערבבים גבינה, סוכר וביצים למסה חלקה.
8 מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה ושופכים בקערה על השוקולד הלבן. ממתינים כדקה ומערבבים לגנאש חלק.
9מאחדים את הגנאש עם תערובת הגבינה, ומסננים דרך מסננת כדי להיפטר מגושים. יוצקים לרינג מעל הבצק.
10 אופים כ-70-80 דקות. במידה ובמהלך האפייה העוגה מתחילה לעלות בצדדים יש לפתוח את דלת התנור לדקה שתיים, לתת לה לרדת ולהמשיך באפייה.
11 מוציאים את העוגה מהתנור ומעלים את הטמפרטורה ל-150 מעלות. מעבירים את העוגה למקרר לשעה.
12 מורחים על העוגה את השמנת חמוצה ומחזירים לתנור ל-5 דקות. מקררים את העוגה במקרר כ-24 שעות ומעבירים למקרר. אפשר לקשט בפרחי בצק סוכר.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.