סלט בורגול על טהרת ניצול השאריותלוקחים את כל הירקות שיש במקרר ובמקפיא, מבשלים את מה שצריך, מוסיפים את הבורגול – ואוכלים סלט חם, דל קלוריות ומלא בריאות
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את הבורגול במים פושרים כ-15-20 דקות.
2 מטגנים את החציל בשמן ובמקביל מבשלים את הירקות הקפואים במים רותחים כ-8-10 דקות (אפשר כמובן לשחק עם הירקות ועם הכמויות - העניין הוא לנצל שאריות).
3 מערבבים את כל המרכיבים ומגישים כשהירקות עדיין חמים.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> ב-18 באוקטובר כולם מצטרפים לקטיף: מונעים בזבוז ועוזרים לנזקקים
|