1 שוברים את המצות ומשרים בציר עוף חום חם.
2 מערבבים את בשר הטלה הטחון, הבצל הקצוץ, המרווה, המלח והפלפל ומוסיפים את המצות.
3 ממלאים את הכתף בתערובת הבשר וקושרים סביב.
4 ממליחים ומפלפלים את כתף הטלה מבחוץ, וסוגרים מכל הכיוונים בתבנית המתאימה לכיריים ולתנור על אש גבוהה, עד להשחמה.
5 מוציאים את כתף הטלה מהתבנית ומוסיפים את הירקות. צולים מעט, מחזירים את הכתף ומוסיפים את היין הלבן וציר העוף.
6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-120 מעלות למשך 4 שעות.