לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מקלפים את החצילים, חותכים לרצועות בעובי 1 ס"מ או לקוביות 2X2 ס"מ, בוזקים מעל מלח ומשהים כשעה להגרת הנוזלים. מנגבים ומייבשים.
2 מחממים שמן במחבת כבדה ומטגנים את החצילים משני הצדדים עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג.
>> לאתר של פסקל פרץ רובין
3 חותכים את המלפפונים והעגבניות לקוביות קטנות, חותכים את הזיתים לטבעות ומערבבים יחד בקערה.
4 מוסיפים בצל, פטרוזיליה, שום, חצילים וגרגרי חומוס ומערבבים.
5 מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון, טועמים ומתקנים תיבול.
פתח הכל סגור הכל