ירקות ממולאים באורז ובשרלא רק פלפלים אפשר למלא. קבלו מתכון בו גם עגבניות וקישואים מתמלאים בתערובת מופלאה של אורז ובשר
שחר ארוצקר
| עושים שכונה
| פורסם 16/01/11 10:43
![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מרוקנים את כל הירקות תוך שמירה על ה"ראשים". 2 מחממים בסיר מעט שמן ומזהיבים את הבצל הקצוץ. 3 מוסיפים בשר טחון, כוס אורז, רבע כוס מים, שתי כפות שמן, כפית מלח, חצי כפית פלפל וחצי כפית פפריקה. 4 מועכים ומערבבים במזלג עד שכל הבשר הופך שחום. 5 דוחסים את התערובת לתוך הירקות המרוקנים ועליהם מניחים את ה"ראשים". 6 מניחים את הממולאים בסיר, צמודים אחד לשני. 7 להכנת הרוטב: מערבבים 5 כפות של רסק עגבניות, כף שמן, חצי כפית פפריקה, כפית מלח, חצי כפית פלפל וחצי כוס מים. מערבבים היטב ושופכים על הירקות. 8 מבשלים במשך 40 דקות על אש בינונית.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |