קדירת ירקות וקטניותקדירה אפויה של מגוון סוגי ירקות וקטניות, משביעה ומזינה עם שילוב טעמים שאי אפשר לעמוד בפניו![]()
צילום: קרן ביטון כהן, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מניחים את השעועית והחומוס בתבנית אפייה גדולה ועמוקה, או בסיר קדרה בשכבה אחת. מעליהם מסדרים את הירקות והשום בצורה יפה - כל סוג ירק בפינה משלו. 3 מתבלים בשמן זית, סוכר, פפריקה, תימין, מרווה, מלח ופלפל שחור. דואגים שכל הירקות יהיו עטופים היטב בשמן הזית והתבלינים. 4 מחממים את הציר או את המים, יוצקים על תכולת התבנית, מכסים בנייר אפייה ומעליו אוטמים את הסיר ברדיד אלומיניום. 5 אופים שעתיים בחום בינוני-גבוה (180-200) עד שכל הירקות רכים. מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות עד שהכל שחום ויפה. מגישים חם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |