פאייה צמחונית יפהפייהיש מנות שהן פשוט חגיגה: פאייה צמחונית (בינינו? גם טבעונית) שחוגגת את כל מה שיפה וטעים בטבע, כלומר ירקות, תבלינים ואפילו קשיו וצימוקים. מנה עשירה ומרשימה באפס מאמץ, רגע לפני שהעננים שוב מכסים את השמיים![]()
צילום: אסף אמברם |
המצרכים (4 מנות):מרכיבים:
לירקות:
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצלצלים כ-8 דקות. 2 מוסיפים שום, פטריות ופלפל חריף. מקפיצים 3 דקות, מוסיפים עדשים ואורז, מערבבים כ-2 דקות תוך כדי טיגון, מוסיפים תבלינים ומערבבים. מוסיפים מיץ אננס ומים, מביאים לרתיחה ומבשלים 30 דקות עד שהאורז סופג את כל הנוזלים. 3 במקביל מחממים שמן בווק או במחבת גדולה. מוסיפים שום, אפונה ירוקה, שעועית ירוקה, עגבניות, ארטישוקים חצויים, בצל ירוק, פטריות ופלפל צהוב. מקפיצים 2-3 דקות, רק עד שהירקות מתחממים. 4 מסדרים את הירקות על האורז ומפזרים צימוקים, קשיו ופטרוזיליה. מגישים חם עם פלחי לימון.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |