1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2 מחממים שמן זית במחבת שאפשר להכניס גם לתנור (אפשר להוסיף גם חמאה, אם רוצים). מטגנים את הבצל כמה דקות על אש בינונית עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את השום הכתוש לעוד כדקה.
3 מוסיפים למחבת את האפונה והגזר המסוננים ומטגנים עוד כמה דקות.
4 בינתיים, טורפים היטב בקערה את הביצים והחלב, יחד עם מלח ופלפל. יוצקים את תערובת הביצים למחבת, כך שיכסו בצורה אחידה את הירקות. מעבירים לתנור לכ-15 דקות, עד שהאומלט מזהיב ויציב למגע.