1. מתחילים עם גאנtש השוקולד - שמים בסיר על השמנת יחד עם החמאה ומביאים עד לפני רתיחה ומורידים מהאש. 2. קוצצים את השוקולד ומוסיפים לשמנת החמה. 3. מניחים לדקה ורק אז מערבבים עד ליצירת תערובת חלקה והומוגנית. 4. מוסיפים לתערובת השוקולד את הברנדי ומערבבים היטב. 5. מכניסים לקירור לשעה וחצי. 6. לאחר שהתערובת התקררה, לוקחים כף מתערובת הגאנאש ומכדררים לכדור. מניחים את כל הכדורים בתבנית ומחזירים למקרר לשעה וחצי לפחות. 7. לאחר שהכדורים התקררו, עוברים לשלב הציפוי. בסיר כפול (בן מארי) או במיקרוגל, ממיסים 2/3 מהשוקולד המריר. יש להפעיל את המיקרוגל ל-45 שניות בכל פעם, לערבב ולהפעיל מחדש עד להמסה מלאה. ממשיכים לערבב עד שהשוקולד חמים. 8. קוצצים את יתרת השוקולד המריר ומוסיפים לשוקולד החם. מערבבים את השוקולד עד לקבלת תערובת חלקה. 9. מצפים את כדורי השוקולד בשוקולד המומס, מניחים לכדורי השוקולד להצטמק ומגישים.