1 מחממים מחבת עם שמן זית. כשהמחבת חמה, "מטגנים" את פרוסת הלחם חצי דקה מכל צד. מוציאים מהמחבת ומורחים על הלחם שום. 2. מפרידים בין החלמון לחלבון של הביצה. את הלבן מערבבים עם כפית שמנת מתוקה מלח, פלפל ועשבי תיבול ומכינים על מחבת חביתה מהתערובת. 3. בסיר מים מבעבעים קלות, שולקים את צהוב הביצה ל-25 שניות. הוא צריך להיות מוצק מבחוץ ומבפנים רך. 4. קוצצים את הבצלצלים קצוץ דק, ומוסיפים למחבת עם קוביה קטנה של חמאה. 5. כשהמחבת חמה, מוסיפים את היין ומבשלים עד צימצום מלא של הנוזלים. 6. מוסיפים את השמנת והלימון ותוך כדי עירבוב עדין מוסיפים גם את יתרת החמאה לאט לאט עד שכל החמאה תתמזג עם הרוטב (אמור לצאת רוטב קטיפתי ולימוני, מין גרסה פשוטה של הולנדז). 7. שמים את את חביתת הלבן מעל פרוסות הלחם, מעל את הצהוב, בוזקים את הרוטב ומגישים עם סלט בצד