קוגל מרוקאימנה אשכנזית קלאסית שקיבלה פרשנות מרוקאית לפשטידה עם בשר טחון, אטריות ועשבי תיבול ואפילו סילאן, קינמון וצימוקים. יהיה מעניין בפה![]()
צילום: דניאל בר און
|
המצרכים :המרכיבים:
אופן ההכנה:1 בסיר לפסטה מרתיחים מים עם מלח. 2 בינתיים, מטגנים בצל ושום, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן. מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והתבלינים. קולים את הפקאנים, האגוזים והצנוברים ומוסיפים לתערובת יחד עם החמוציות. 3 בקערה עמוקה שמים את תערובת הבשר הטחון. כשהמים רותחים מכניסים את האטריות לסיר ומבשלים כ-10 דקות. מסננים ומעבירים את האטריות לקערה עם הבשר. מוסיפים סילאן, מעט סוכר, מיץ תפוזים, קינמון, צימוקים וביצים ומערבבים. 4 מעבירים לתבנית פיירקס עמוקה ואופים כ-40 דקות. ניתן להגיש לצד סלט חסה רענן ומלא בפירות העונה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |