עוגת גבינה ושוקולד ללא אפייהעוגה מדהימה עם בסיס פריך, מילוי גבינה, שמנת ושוקולד וציפוי גאנאש שוקולד עשיר. וכל זה מבלי להדליק את התנור![]()
צילום: עדי עובדיה, מאסטר שף
|
המצרכים :לבסיס:
לעוגה:
לקרם גאנאש:
אופן ההכנה:הבסיס:
1 מפוררים את העוגיות במעבד מזון. 2 ממסים את החמאה בסיר ומוסיפים לפירורי עוגיות. ממליחים ומערבבים היטב. 3 מרפדים תבנית קפיץ בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה, ובעזרת כוס או כף משטחים את תערובת העוגיות לתחתית. 4 מצננים 30 דקות במקרר. העוגה: 1 ממיסים את השוקולד בסיר בן מארי (סיר עם מים רותחים, ובתוכו סיר קטן יותר עם השוקולד) ומצננים לטמפרטורת החדר. 2 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. 3 מערבבים את הקצפת עם השוקולד המומס והקקאו. 4 בקערה נפרדת מערבבים את גבינת השמנת עם הסוכר. 5 מוסיפים את תערובת השמנת והסוכר אל תערובת השוקולד ומניחים לרגע בצד. 6 מוציאים מקירור את בסיס העוגה ומסדרים עליו את הפטל. מוסיפים את תערובת הגבינה-שוקולד ומכניסים למקפיא לשעתיים.
הגאנאש: 1 מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן, עד לסף רתיחה. 2 מוסיפים את השוקולד, מחכים דקה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מצננים ומוזגים מעל העוגה. 4 מחזירים למקרר לצינון של 2 עד 3 שעות. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |