הבסיס:
1 מפוררים את העוגיות במעבד מזון.
2 ממסים את החמאה בסיר ומוסיפים לפירורי עוגיות. ממליחים ומערבבים היטב.
3 מרפדים תבנית קפיץ בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה, ובעזרת כוס או כף משטחים את תערובת העוגיות לתחתית.
4 מצננים 30 דקות במקרר.
העוגה:
1 ממיסים את השוקולד בסיר בן מארי (סיר עם מים רותחים, ובתוכו סיר קטן יותר עם השוקולד) ומצננים לטמפרטורת החדר.
2 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
3 מערבבים את הקצפת עם השוקולד המומס והקקאו.
4 בקערה נפרדת מערבבים את גבינת השמנת עם הסוכר.
5 מוסיפים את תערובת השמנת והסוכר אל תערובת השוקולד ומניחים לרגע בצד.
6 מוציאים מקירור את בסיס העוגה ומסדרים עליו את הפטל. מוסיפים את תערובת הגבינה-שוקולד ומכניסים למקפיא לשעתיים.
הגאנאש:
1 מחממים את השמנת המתוקה בסיר קטן, עד לסף רתיחה.
2 מוסיפים את השוקולד, מחכים דקה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3 מצננים ומוזגים מעל העוגה.
4 מחזירים למקרר לצינון של 2 עד 3 שעות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות