עוגת גבינה ונוטלה בכוסמתכון לקינוח נפלא לשבועות שמגישים במנות אישיות. טעם עשיר ומרוכז
חן שוקרון
| mako אוכל
| פורסם 17/05/12 14:30
צילום: חן שוקרון, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):לבסיס:
למלית:
לציפוי ועיטור:
אופן ההכנה:1 להכנת הבסיס: טוחנים לפירורים דקים את עוגיות האוראו. מערבבים יחד בקערה את פירורי העוגיות יחד עם החמאה המומסת עד לקבלת עיסה לחה. מניחים בכל כוס כ-2-3 כפיות מהעיסה ומהדקים אל הבסיס. מעבירים לקירור בזמן שמכינים את המלית. 2 להכנת המלית: מעבירים לקערה את הגבינה. מוסיפים את הנוטלה ובעזרת מרית מקפלים היטב. מוסיפים את הליקר ומערבבים עד להטמעה. 3 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מקפלים כשליש מכמות הקצפת לתוך תערובת הגבינה והנוטלה, ולאחר כך מוסיפים את יתרת הקצפת ומקפלים שוב עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל בסיס העוגיות (ניתן גם להיעזר בכפית או בכף במקום בשק זילוף). 4 לציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף קטן ומזלפים מעל מלית הנוטלה (גם כאן ניתן להיעזר בכפית במקום בשק זילוף). 5 מעבירים לקירור למשך לילה שלם. לפני ההגשה מעטרים במעט שוקולד מגורד ו/או ברס. ניתן לשמור בקירור לעוד יומיים נוספים. * מבוסס על מתכון מהבלוג My Baking Addiction הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |