1 טורפים יחד את כל מרכיבי הבלילה במטרפה עד לקבלת בלילה הומוגנית. מעבירים דרך מסננת דקה.
2 מחממים מחבת טפלון קטנה ויוצקים שכבה דקה שתכסה את כל פני המחבת. לאחר דקה מוציאים מהמחבת ומעבירים לצינון על גבי מגבת. (בד"כ הקרפ הראשון אינו יוצא טוב לא להיבהל).
3 מטגנים את כל הבלינצ'סים בשיטה זו ומניחים בצד.
4 להכנת המילוי: מערבבים את כל מרכיבי המילוי מלבד הקורנפלור, ולבסוף מוסיפים את הקורנפלור בהדרגתיות כדי למנוע גושים.
5 מניחים את הבלינצ'ס על שלוחן ובמרכזו כף גבינת פסיפלורה. מתחילים לקפל את הבלינצ'ס, קיפול מעטפה, ומהדקים מעט כדי שלא יתפרק במהלך הטיגון.
6 מטגנים את הבלינצ'ס במחבת טפלון עם כפית חמאה עד להזהבה ופריכות כ- 2 דקות בכל צד על להבה בינונית.
7 מגישים עם תותים ומנגו חתוכים לקוביות קטנות, פסיפלורה ומיץ תפוזים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות