1 שמים את נשיקות המרנג בשקית עבה, סוגרים היטב ומועכים ביד לקבלת פירורים גדולים מאוד (לא אבקה!). מערבבים עם האגוזים ומפזרים בתחתית תבנית עגולה, מלבנית או מרובעת. צריכה להתקבל שכבת פירורים בעובי 2-3 ס"מ.
2 שמים את יתר החומרים בקערה ומערבלים היטב שתי דקות לקבלת מרקם אחיד. מקפידים ומוודאים שלא נשארו גושי חמאת בוטנים (אם החמאה בדיוק יצאה מהמקרר אפשר לרכך אותה קודם 30 שניות במיקרו). יוצקים את התערובת לתבנית.
3 מכסים בניילון ומניחים לצינון במקרר לשעתיים לפחות (ואפשר גם ללילה שלם)
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות