1 מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי עוגיות, חמאה מומסת וסוכר לתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית ומהדקים. שומרים במקפיא.
3 מכינים את המלית: ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל או בקערה מעל סיר מים חמים (בן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
4 מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב. מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים.
5 מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג, וניל וסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
6 מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינות. יוצקים על הבסיס ומחליקים.
7 מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה.
8 מכינים את הציפוי: מערבבים את כל חומרי הציפוי ומשהים כמה דקות עד שהסוכר והקורנפלור נמסים. מערבבים שוב ויוצקים על העוגה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות