1 מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות), מצפים את תבנית האפייה מבחוץ ברדיד אלומיניום ומרפדים אותה בנייר אפייה מבפנים. 2. הכנת שכבת הבסיס: שמים את כל החומרים בקערת מעבד מזון עם להב המתכת, ומעבדים לתערובת פירורית אחידה. מפזרים בתחתית התבנית ואופים במשך 5 דקות. מצננים. מנמיכים את חום התנור לנמוך (120 מעלות). 3. הכנת שכבת הגבינה: שמים בקערת המיקסר את הגבינה ואת הסוכר ומערבלים עד שהגבינה מתרככת. מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבלים לתערובת אחידה. יוצקים על השכבה האפויה. שמים את התבנית עם העוגה במרכז תבנית נוספת, ויוצקים מסביב מים חמים, כך שיגיעו עד לשליש מגובה התבנית. אופים במשך שעה. 4. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו לעוד שעה, כשדלת התנור פתוחה מעט. מקררים למשך לילה במקרר.
העוגה זקוקה לשהייה של לילה במקרר לפני ההגשה.